Liferimi

Sa kushton transporti në Kosovë?

Transporti për produktet që arrijnë vlerën mbi 30 Euro është falas në tërë territorin e Kosovës.

A ofrohet transporti i produkteve edhe jashtë Kosovës?

Po, transporti bëhet edhe në vendet jashtë Kosovës me tarifa të përcaktuara në uebfaqe. Transporti regjional përfshinë shtetet: Shqipëri, Mali i Zi dhe Maqedoni. Transporti ndërkombëtar përfshinë Zvicrën dhe Gjermaninë.

A mund ta marr produktin në pikat e PemaMall L.L.C.

Jo, PemaMall nuk ka dyqan fizik. Porosia dërgohet drejtpërdrejt te konsumatori.

EINKAUFSKORB

close